Tehnici de incalzire si revenire a penisului

Va prezentam in continuare doua tehnici de incalzire si o tehnica de revenire, etape obligatorii inainte de a face orice exercitii de marire a penisului si dupa ce ati finalizat antrenamentul.
Incalzirea cu prosopul
  Pentru a face acest exercitiu aveti nevoie de un prosop si de apa fierbinte. Asezati-va comod, imbibati prosopul cu apa calda (nu foarte fierbinte, la limita cat suporta mana) si infasurati-l in jurul penisului si testiculelor. La inceput simtiti o senzatie de cald, cu care va obisnuiti repede. Pastrati prosopul infasurat circa 1 minut. Umeziti din nou prosopul cu apa calda si dupa 1 minut de pauza infasurati-l din nou in jurul penisului si testiculelor si tineti-l 1-2 minute.
   Puteti repeta aceasta etapa de cateva ori pana cand va simtiti confortabil si sunteti pregatit sa incepeti exercitiile.
Incalzirea prin intindere

   Acest exercitiu se executa din pozitie asezat si necesita o lubrifiere, pentru care va recomandam cele mai eficiente geluri si creme de marire a penisului. Luati penisul in mana si incepeti sa trageti spre capul penisului, folosind inelul format din degetul mare si aratator. Ideea este de a muta cat mai repede sangele catre capul penisului.
   Continuati sa faceti acest lucru pana cand penisul devine erect si apoi continuati cu o strangere puternica la baza penisului. Apoi intindeti din nou penisul pentru a permite sa intre mai mult sange in el. Recomandam aceasta metoda de incalzire pentru avansati, atunci cand v-ati obisnuit cu tehnicile de tragere, intindere si strangere a penisului.
Tehnici de revenire
   Cel mai comod exercitiu de revenire se executa sub dus, prin masarea penisului. Se poate face, daca nu aveti la dispozitie aceste conditii, si prin infasurarea unui prosop cald pentru 1-3 minute in jurul testiculelor si penisului.
   Rolul tehnicilor de revenire este de a echilibra tensiunile acumulate in penis in timpul efectuarii exercitiilor de marire a penisului, de a mentine circulatia in parametri optimi si de a pastra rezultatele obtinute in marirea penisului.
Cititi mai departe: Tehnici de marire a penisului